آشنایی با انواع شیر صنعتی سایت تخصصی خرید ابزار دقیق ایران | کسری سارانآشنایی با انواع شیر صنعتی سایت تخصصی خرید ابزار دقیق ایران | کسری ساران

  • در صنایعی که سیال آن بسیار خطرناک و سمی یا حاوی ذرات جامد باشد از این نوع شیرها استفاده می­گردد ولی در محیط هایی که درجه حرارت بسیار بالا باشند، به دلیل ذوب شدن دیافراگم، نمی­توان از این نوع شیرها استفاده نمود.
  • انواع شیر صنعتی شامل شیرآلات صنعتی آب و شیرآلات صنعتی پتروشیمی می شوند که در ادامه با ارائه مشخصات فنی شیرآلات صنعتی به معرفی آنها می پردازیم.
  • در این نوع شیرها سیال توسط دیافراگم یا صفحه ای که معمولاً از جنس فلزی می‌باشد از قسمت بانت شیر جدا می‌شود و امکان نشتی در این شیرها بسیار پایین می‌باشد.
  • در نوع عمودی مسیر جریان مستقیم است و این شیر بیشتر در جاهائی كه قطع جریان به صورت فوری لازم باشد بكار می رود.
  • در مواقعی که حرکت ساقه احتیاج به نیروی زیاد دارد می‌توان بدون استفاده از موتور از چرخ دنده استفاده کرد که به این حالت Gear Operator می‌گویند. در مواقعی که شیر در ارتفاع قرار گرفته و دسترسی به آن از روی زمین ممکن نیست، از دستگاه زنجیر و چرخ جهت بکارگیری شیرها استفاده می‌گردد که به این حالت Chain Operator می‌گویند. یکی از شیرهای مسدود کننده جریان هستند که دارای یک فلنج با یک دیسک Spectacle یا کورکننده هستند. یک شیر با عملگر الکتریکی است که جهت کنترل سیالات هیدرولیکی و نیوماتیکی استفاده می‌شود. نیروی اعمالی به عملگر ها بسته به نوع عملگر و کاربرد به طرق مختلف از جمله دستی، به وسیله موتور برقی یا به وسیله نیروی پنوماتیک یا هیدرولیک اعمال می­گردد.

    انواع شیرهای صنعتی پرکاربرد

    بند آور آن به صورت صفحه دایره ای شکل است که از بالا به ساقه و دسته شیر متصل است و از پایین بوسیله یک پاشنه به بدنه وصل شده است بطوری که بند آور می تواند حول این پاشنه حرکت کرده و جریان سیال را قطع و یا از شیر عبور دهد. ولو (Valve) یا شیر صنعتی یکی از تجهیزات مکانیکی در صنعت می باشد که برای تنظیم و قطع و وصل جریان و فشار سیالات در سیستم لوله کشی صنعتی (Piping) مورد استفاده قرار می گیرد. شیرآلات صنعتی دستگاه های مکانیکی هستند که جریان گازها و مایعات را در صنایع مختلف کنترل و کاهش می دهند.

    شیر های صنعتی/ همه چیز درباره شیرهای صنعتی/ علائم اختصاری و کاربرد انواع شیرها

    ١- همواره اندازه فشار تنظیمی شیرهای ایمنی را مد نظر داشته باشید و به هیچ عنوان فشار کار کردن را به آن حد بالا نبرید. به طور کلی شیرهای ایمنی خودکار دارای مکانیسم عمل یکسانی هستند و تفاوت آن ها فقط در کنترل کننده است که ممکن است به صورت هیدرولیک، هوایی یا فشار خود جریان باشد. همان طور که از نام این شیر بر می آید جهت ایمن ساختن لوله ها و دستگاه های دارای فشار به کار می رود. و دارای انواع و اقسام گوناگونی بوده و می توان گفت که متنوع ترین نوع شیرها از نوع شیر ایمنی هستند. مجرابند، قسمت متحرک شیر می باشد که در محل عبور جریان قرار گرفته تا سرعت جریان در شیر را تغییر دهد.

    از دیگر مزایای این شیرها این است که، افت فشار کمی ایجاد می نماید و به راحتی قابل تعمیر هستند. برخلاف شیر دروازه ای که وقتی نیمه باز است سیال به صورت مستقیم حرکت می کند در این حالت اگر شیر نیمه باز باشد حرکت سیال به صورت مستقیم نخواهد بود. شیرها ابزاری هستند که در صنعت با توجه به موقعیت و نحوه عمل آنها مورد استفاده قرار می گیرند. یک شیر صنعتی ایده ال یا ولو ، سیال را با کمترین مقاومت و ایجاد کمترین افت فشار از خود عبور می دهد و به بیان دیگر در وقت لازم، از عبور سیال به هر صورت از داخل خود جلوگیری می کند. شیر صنعتی در سیستم‌ها و فرآیندها برای قطع، وصل و کنترل جریان سیال شیر صنعتی فروش به کار می‌رود.

    منتشر شده در
    دسته‌بندی شده در اخبار