براساس مقاله ای که به تازگی در مجله غذایی نیچر به چاپ رسیده، زمانی که «بحران مربوط به رویدادهای شدید آب و هوایی، پاندمی کرونا و جنگ روسیه و اوکراین، مشکلات جدی را در وابستگی جهانی به مواد غذایی آشکار کرده است»، گذار به رژیم غذایی سلامت \xa0به حل این مسائل کمک خواهد کرد.
حالا نوبت اروپاست! نشریه فوربس در سال ۲۰۲۱ گزارش داد که در سال های اخیر کشورهای ثروتمند غربی به جهان در حال توسعه فشار وارد کرده تا گوشت کمتری مصرف کند. مجله تایم در همان سال مقاله ای با عنوان «چگونه چین می تواند با کنار گذاشتن گوشت از غذا به دنیا کمک کند» منتشر کرد. در سال ۲۰۱۹ نیز مجله اکونومیست مقاله ای را با عنوان «سیاره ما نیازمند آن است که چین مصرف گوشت را کاهش دهد»، منتشر کرد.
به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، گلوبال تایمز در گزارشی نوشت: نخبگان غربی در مواجهه با چالش های جهانی مانند بحران غذا و تغییرات آب و هوایی، باید رهبری را بر عهده بگیرند، نه اینکه از کشورهای در حال توسعه بخواهند کمربندهای خود را محکم کنند تا اشتهای خود را برای هزینه های گزاف کشورهای توسعه یافته غربی حفظ کنند.